Remeha eTwist: Draadloos bedieningsgemak

Remeha eTwist: Draadloos bedieningsgemak

Met de slimme draadloze Remeha eTwist RF thermostaat en handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent.

De eTwist RF is breed inzetbaar door meerdere aansluitmogelijkheden en is hierdoor geschikt in combinatie met een (OpenTherm) cv-ketel of warmtepomp. Dit maakt de eTwist RF niet alleen flexibel maar ook nog eens breed toepasbaar.

  • Altijd en overal te bedienen
  • Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling mogelijk
  • Volwaardige wifi kamerthermostaat

Unieke eigenschappen

  1. Plaatsingsvrijheid.
  2. Bedieningsgemak. Volledige functionaliteit via de app.
  3. Meerdere eTwist RF’s in verschillende ruimtes te plaatsen.
  4. Flexibel en breed inzetbaar.
  5. Milieu- en kostenbesparend.
  6. Zeker van comfort.

Plaatsingsvrijheid

De eTwist RF wordt standaard geleverd met een RF gateway. De gateway wordt bedraad verbonden met de cv-ketel en zorgt daarna voor de draadloze communicatie met de regelaar. Hierdoor kan de eTwist RF daar geplaatst worden waar je maar wilt, bijvoorbeeld op de meegeleverde tafelstandaard in plaats van aan de muur.

Bedieningsgemak met de eTwist App

Verdraaid handig! Een duidelijk verlicht display en een eenvoudig menu maken de eTwist RF tot een zeer gebruiksvriendelijke thermostaat. De eTwist App, in combinatie met de eTwist RF, geeft volledige beschikking over alle functionaliteiten die de eTwist RF te bieden heeft en volledige controle over het verwarmingssysteem.
 
Met de handige eTwist App is nu met een paar swipes je temperatuur regelen. In combinatie met de App beschikt de eTwist RF over zijn maximale functionaliteit.
 
De eTwist App is geschikt voor smartphones en tablets van Android en Apple. De App is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Interesse in de Remeha eTwist?

Vraag naar de mogelijkheden

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl