Dak- en Zinkwerk

Bent u op zoek naar een specialist voor dak- en zinkwerk? Dan bent u bij Intechneau aan het juiste adres! Hieronder lichten wij kort onze diensten op dit gebied toe.

Dakreparaties

Lekkages kunnen overal voorkomen, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw woningen. Een lekkage kan in de eerste instantie onschuldig lijken, maar wanneer er niet direct wordt gehandeld dan kan een kleine lekkage uitmonden in een grote beschadiging, met alle gevolgen van dien. Heeft u een lekkage, kom dan direct in actie en schakel Intechneau in om uw dak te repareren. 

Dak onderhoud

Uw dak is het hele jaar door onderhevig aan regen, wind, hagel, sneeuw, kou en hitte. Slijtage is dan ook onvermijdelijk. Om deze reden is het belangrijk om geregeld onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak en dakgoten. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage worden voorkomen, en de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Dakbedekking plaatsen

Als ervaren dakbedekkingsbedrijf is Intechneau gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, EPDM daken, bitumineuze daken en het bijbehorende zinkwerk. Is het dak van uw huidige woning aan vervanging toe? Of moet uw nieuwbouwwoning voorzien worden van dakbedekking? Intechneau is u graag van dienst! 

Ja, ik heb interesse in dak- en zinkwerk!

Heeft u behoefte aan een advies op maat, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Intechneau in Ruinen! Wij zijn werkzaam in de gehele regio en zijn geregeld te vinden in onder andere Ruinen, Hoogeveen, Meppel en omgeving.  

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl