Intechneau Winkel

Intechneau Installatie – Doe het zelf

Bij ons vind je een groot assortiment aan Installatie – doe-het-zelf artikelen.

Heb je een vraag? Vraag ons dan gerust om advies. Met de kennis die wij aan boord hebben kunnen we je ongetwijfeld vakkundig helpen.

Mocht je er echt niet uit komen, dan hebben we altijd nog een kundige montageservice achter de hand.

Assortiment

  • Verf en schilders gereedschap: met verf mengmachine
  • Werkkleding: werkschoenen, klompen, jassen en broeken
  • Hand gereedschap + accu en electrisch gereedschap
  • Installatie materialen
  • Data en elektra materialen
  • Verlichting
  • Ijzerwaren
  • Hout en bouw materiaal: met eigen zaag werkplaats
  • Sleutel service:  klaar terwijl u wacht.

 

 

Duurzame Inspiratie woning

Bij ons, Installatiebedrijf Intechneau in Ruinen, kun je mogelijkheden bekijken voor het Installatie Technische verduurzamen van uw woning / bedrijfspand. Het is een transparante woning waar je ideeen op kunt doen en waar we de bezoekers kunnen meenemen in diverse mogelijkheden voor een duurzame installatie. De duurzame transparante woning in Ruinen: ‘Op je eigen tempo ontdekken wat bij jou past’, aldus bedenker Gertjan Flinkert.

Jezelf al vaker afgevraagd hoe je jouw huis precies moet verduurzamen, of klinken groene oplossingen voor jou als vage toekomstmuziek? ‘Elk pak is niet voor elke maat geschikt’, begint Flinkert. ‘En zo is het ook met duurzaam wonen. Veel mensen weten niet dat er voor elk huis betaalbare oplossingen zijn, waarmee je vervolgens geld bespaard.’ Dus na veel wikken en wegen bedacht hij zijn transparante woning, middenin de Hubo-winkel in Ruinen, waar je ook Intechneau terugvindt.

Uniek in Nederland

De transparante duurzame woning is geopend op de Open Bedrijvendag van 2 november 2019 door Wethouder Gerrie Hempen van Gemeente De Wolden.

PV zonnepanelen, zonne-stroomboilers, een duurzame elektra-installatie, Led verlichting, balans- en CO2 ventilatie, LTV verwarming of een warmtepomp (werkend live aanwezig), alles komt voorbij. Allemaal ter inspiratie. ‘Je loopt op eigen tempo langs alle mogelijkheden en krijgt precies de juiste informatie. En heb je vragen over of het bij jouw woonsituatie past, kun je meteen bij onze medewerkers terecht. Zo krijg je naast de informatie, ook advies op maat.’

Voor een advies op maat adviseren wij om een afspraak met ons te maken dan reserveren wij een tijdstip zodat wij gezamenlijk met u een persoonlijke situatie kunnen doornemen, maak een afspraak met ons telefonisch of per mail: 0522-470456 of [email protected]

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl