Duurzaam

Als vooruitstrevend installatiebedrijf hechten wij bij Intechneau Ruinen een grote waarde aan duurzaamheid. Wij specialiseren ons dan ook in het installeren en onderhouden van duurzame installaties. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Wat is duurzame energie?

Wanneer we spreken over duurzame energie, dan hebben we het over energie die op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Dit kan bijvoorbeeld uit zon, water, wind en biomassa. Omdat onze fossiele brandstoffen nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn en de energieprijzen onverminderd blijven stijgen, ligt het toepassen van duurzame oplossingen steeds meer voor de hand. Door gebruik te maken van duurzame energie helpt u niet alleen mee aan een betere toekomst, maar kunt u ook een hoop geld besparen op uw energiekosten! Een win-win situatie dus.

Welke duurzame oplossingen zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op het installeren van duurzame installaties. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld zonnepanelen, een zonneboiler en warmtepompen. Maar u kunt ook kiezen voor een minder ingrijpende oplossing, zoals het waterzijdig inregelen van uw radiatoren. Wat voor u de juiste oplossingen zijn, is ook afhankelijk van uw specifieke woonsituatie. Zo zullen zonnepanelen niet bij elke woning het gewenste rendement opleveren. Het is dus van essentieel belang dat u zich vooraf goed laat adviseren. Zo kunt u straks van het hoogste rendement profiteren. 

Ja, ik heb interesse in duurzaamheid!

Door uw huidige verbruik in kaart te brengen en te bekijken welke duurzame oplossingen er in uw woning kunnen worden toegepast, kan Intechneau Ruinen u van een persoonlijk advies voorzien. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl