U kent het wel, lang wachten voordat er warm water uit de keukenkraan komt. Dit kan het geval zijn als uw CV-ketel bijvoorbeeld op zolder hangt, waardoor het water een lange afstand tot de keuken af moet leggen. Het is natuurlijk ontzettend zonde om al dat schone water ongebruikt door het putje te spoelen. Bovendien is het erg frustrerend om steeds zo lang te moeten wachten op warm water. Maar met het warm waterassortiment van Itho Daalderop is dat verleden tijd. 

Ik heb nog een ouderwetse geiser, is er een zuiniger alternatief?

Wanneer u nog een geiser heeft die op gas werkt, is het zeker het overwegen waard om over te stappen op een elektroboiler. Niet alleen vanwege de veiligheid en het feit dat u in de toekomst misschien volledig van het gas af wilt, maar ook vanwege de energiebesparing die u kunt realiseren. Met een elektroboiler zullen uw maandelijkse kosten aanzienlijk lager worden! 

Intechneau werkt voornamelijk met elektroboilers van Itho Daalderop, welke in verschillende types verkrijgbaar zijn. ​Het juiste model is afhankelijk van uw situatie; er zitten namelijk grote verschillen in het vermogen en energieverbruik. Uiteraard kunnen onze specialisten u hierover adviseren.

Waarom een keukenboiler van Itho Daalderop?

Onze keukenboilers zorgen ervoor dat u altijd direct warm water in uw keuken heeft. Heerlijk comfortabel en daarnaast kunt u flink besparen op uw water- en energierekening. Die besparing kan oplopen tot wel €175 per jaar!

Neem voor meer informatie over de boilers die wij leveren een kijkje op de website van Itho Daalderop of kom langs bij onze showroom in Ruinen!

 

Ja, ik heb interesse in boilers!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe boiler? Kom gerust eens langs bij onze showroom in Ruinen voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u ons uiteraard ook even bellen of mailen. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl