Service & Onderhoud

Bij Intechneau gaan we verder dan alleen het plaatsen van installaties. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor service en onderhoud, onder andere voor uw CV-ketel. Hieronder vertellen we daar wat meer over.

Waarom service en onderhoud voor mijn CV-ketel?

Net zoals een auto heeft ook een CV-ketel eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Dit is niet alleen van belang om storingen te voorkomen, maar ook om de veiligheid en energiezuinige werking van de ketel te kunnen waarborgen. Bovendien draagt periodiek onderhoud bij aan een langere levensduur van het apparaat, en dat bespaart natuurlijk geld. Tijdens een onderhoudsbeurt loopt een van onze ervaren monteurs uw installatie helemaal na. Het systeem wordt schoongemaakt en eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Ook het waterzijdig inregelen van de radiatoren behoort tot de mogelijkheden. Daarna kan uw CV-ketel weer een tijdje vooruit! 

Overige diensten

Behalve voor het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van schoonmaak- en onderhoudsproducten voor uw badkamer en/of toilet. Wij hebbe veel ervaring met dit soort producten en kunnen u indien gewenst van een deskundig advies voorzien.

Ja, ik heb interesse in service en onderhoud!

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot service en onderhoud? Neemt u dan gerust contact op met Intechneau. Wij zijn gevestigd in Ruinen maar zijn regelmatig te vinden in omstreken.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl