Mechanische afvoer

Een gezond binnenklimaat is van essentieel belang voor uw wooncomfort en gezondheid. Regelmatig luchten is een goed begin, maar lang niet altijd voldoende. Daarom worden steeds meer woningen tegenwoordig uitgerust met een mechanisch ventilatie systeem.

Hoe werkt een mechanisch ventilatiesysteem?

Er bestaan verschillende mechanische ventilatiesystemen welke in woningen kunnen worden toegepast. De meeste woningen hebben een simpel mechanisch ventilatiesysteem in de keuken en/of de badkamer, wat natuurlijk belangrijk is om vocht weg te krijgen en de schimmelvorming te voorkomen. Het is echter ook mogelijk om mechanische afvoer in uw hele woning toe te passen. Er wordt dan verse buitenlucht toegevoerd via roosters, en de vervuilde lucht wordt mechanisch naar buiten afgevoerd. 

 

Wat zijn de voordelen van mechanische afvoer?

Met een mechanisch afvoersysteem bent u verzekerd van een constante toevoer van verse lucht in uw woning. Moderne mechanische afvoersystemen zijn zeer energiezuinig en bovendien fluisterstil. Daarbij bieden ze de mogelijkheid om zelf in te stellen hoeveel of hoe hard er geventileerd moet worden. De meer geavanceerde systemen kunnen eenvoudig vanaf elke gewenste plek in huis worden bediend. En als u mechanische afvoer combineert met WTW, kunt u nog meer besparen op uw energiekosten!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl