Vloerverwarming

Vloerverwarming als hoofdverwarming biedt u een aantal grote voordelen vergeleken met de doorsnee radiatoren die normaliter geplaatst zijn in woningen. Als dé verwarmingsspecialist van Ruinen informeert Intechneau u graag over de werking en de voordelen van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Hoe werkt vloerverwarming?

Bij vloerverwarming als hoofdverwarming worden er leidingen worden onder de vloer gelegd. Deze leidingen worden via een verdeelunit verbonden met het waternetwerk. Deze verdeelunit is in feite de regelaar van het hele systeem. De verdeelunit is uitgerust met een pomp en een thermostaatkraan, die ervoor zorgt dat er geen water van een te hoge temperatuur door de leidingen kan stromen. Mocht de temperatuur van dit water te hoog zijn dan mengt het systeem dit automatisch met het koudere retourwater, tot een acceptabele temperatuur is bereikt.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Doordat vloerverwarming gebruik maakt van stralingswarmte, wordt een ruimte op een veel aangenamere en gelijkmatigere manier verwarmt, waardoor het comfort in de ruimte merkbaar verhoogd wordt. Ook heeft u geen radiatoren meer nodig, waardoor u meer ruimte creëert. Vloerverwarming als hoofdverwarming kan daarbij een aanzienlijke besparing op de energiekosten opleveren.

Ja, ik heb interesse in vloerverwarming!

Intechneau kan u op een eenvoudige manier zien hoe vloerverwarming precies werkt en hoe dit voor veel meer comfort kan zorgen. Voor een advies op maat of een berekening van uw investering en besparing komen wij graag bij u langs! Wij zijn gevestigd in Ruinen maar zijn ook geregeld te vinden de regio. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl