Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw huis of bedrijfspand plaatsvinden. Echter zijn veel mensen niet helemaal tevreden met hun radiatoren; ze werken niet goed, of ze passen niet in de inrichting. Maar dat kan ook anders! Intechneau is dé verwarmingsspecialist in de omgeving van Ruinen en informeert u graag over de mogelijkheden.

Stijlvolle radiatoren

Conventionele radiatoren kunnen heel functioneel zijn, maar toegegeven, ze zien er niet altijd even fraai uit. Geen wonder dat sommige mensen hun radiatoren verbergen achter extra lange gordijnen of meubilair. Maar wist u dat er ook heel stijlvolle radiatoren verkrijgbaar zijn? Er zijn zelfs prachtige designradiatoren, in elke denkbare kleur. Radiatoren die er niet uitzien als radiatoren, maar eerder als een onderdeel van uw interieur!

Radiatoren laten inregelen

Wanneer u ervoor kiest om door ons nieuwe radiatoren te laten plaatsen omdat u de oude niet mooi vond, slaat u twee vliegen in één klap. Onze installateur zal namelijk uw nieuwe radiatoren direct waterzijdig inregelen, waardoor deze weer perfect functioneren en van de juiste toestroom van warm water worden voorzien. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van een aangenaam binnenklimaat én tegelijkertijd besparen op uw energieverbruik. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl