Elektrische vloerverwarming

Bent u het zat om steeds maar weer geconfronteerd te worden met een koude badkamervloer? Dan is elektrische vloerverwarming zeker het overwegen waard. Als dé sanitair specialist van de regio Ruinen vertelt Intechneau u graag meer over de werking en voordelen van elektrische vloerverwarming in de badkamer.

Wat zijn de voordelen van elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele oppervlak van de vloer. Hierdoor wordt binnen enkele minuten een bijzonder aangename warmte gecreëerd, waardoor u van een optimaal comfort profiteert. Bovendien heeft u nooit meer last van koude voeten!

Waar kan elektrische vloerverwarming worden toegepast?

Wanneer vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, dient er een leiding stelsel onder te vloer te worden aangelegd om het warme water onder de oppervlakte te verspreiden. Bij elektrische vloerverwarming is dit niet nodig; de matten kunnen gemakkelijk onder de (bestaande) vloer worden gelegd.

Waarom MAGNUM vloerverwarmingssystemen?

Intechneau werkt op het gebied van elektrische vloerverwarming samen met Magnum Heating. MAGNUM vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem. In keuken, woon- en slaapkamer, badkamer, serre, kantoorruimtes etc. MAGNUM vloerverwarming is uitstekend geschikt als bijverwarming in de badkamer, maar kan ook worden toegepast in de keuken, slaapkamer, woonkamer, serre, of in uw thuiskantoor. 

Ja, ik heb interesse in elektrische vloerverwarming!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming van MAGNUM? Bekijk het MAGNUM assortiment online of kom langs bij de showroom van Intechneau. Ook voor alternatieve mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming bent u bij ons aan het goede adres!

Alle vloerverwarmingssystemen worden geleverd met de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl