Design radiatoren

In uw sanitaire ruimtes staat comfort voorop. Niemand staat immers graag in een koude badkamer! Overweegt u de aanschaf van nieuwe badkamer radiatoren? Intechneau dé expert op badkamerverwarming. Wij leveren een ruim assortiment design radiatoren voor onder andere sanitaire ruimtes. Wij laten u graag kennismaken met de voordelen van Vasco designradiatoren.

Waarom Vasco designradiatoren?

Vasco designradiatoren garanderen een optimale warmteafgifte, waardoor u het hele jaar door geniet van een behaaglijke, aangename temperatuur in de badkamer. Ook op het gebied van design laten de producten van Vasco niets te wensen over. Naast stalen design radiatoren levert Vasco ook aluminium radiatoren. Aluminium wordt gewonnen uit bauxiet, een natuurlijke grondstof die altijd opnieuw hergebruikt kan worden met behoud van al zijn kwaliteiten en eigenschappen. Ook is aluminium een licht, makkelijk te installeren, stevig en flexibel materiaal dat garant staat voor een profielvaste structuur en een onbeperkte vormvrijheid. Bovendien betaalt u met Vasco designradiatoren geen cent te veel aan energie. Onze installateurs zorgen er namelijk voor dat uw nieuwe radiatoren direct waterzijdig worden ingeregeld, zodat ze van de juiste toestroom van warm water worden voorzien.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Wat voor radiatoren u ook zoekt, bij Intechneau vinden we het belangrijk om onze klanten producten van een hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden. Vandaar dat wij uitsluitend Vasco radiatoren leveren! U heeft de keuze uit zowel verticale als horizontale radiatoren, welke in elke badkamer passen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl, kunt u kiezen voor een strakke design radiator of juist voor een model met een speelse afwerking. Ideaal zijn de ‘laddervormige’ design radiatoren en handdoekradiatoren met beugels, welke u de mogelijkheid bieden om uw handdoeken netjes op te hangen. Goed om te weten: wij kunnen uw nieuwe Vasco radiatoren in vrijwel elke gewenste tint uitvoeren, zodat ze perfect zijn afgestemd op de rest van uw badkamerinterieur!

Ja, ik heb interesse in design radiatoren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van design radiatoren? Neem een kijkje in het Vasco assortiment of loop eens binnen bij onze showroom in Ruinen. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een deskundig advies op maat of een vrijblijvende offerte.
 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 16:00 uur
© Intechneau 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl